May 22, 2022 8:12 am

Tips for bedre bruk av Adderall

Amfetamin Dextroamphetamine er det konvensjonelle navnet på det fokale sensoriske systemets energizer, Adderall. Åpenbart er sinnet eksperten, alt i betraktning. Den inneholder i tillegg hyperbevegelse og motivasjonskontroll. For å spille ut disse egenskapene, antar noen få syntetiske stoffer en vesentlig del. I tilfelle at de syntetiske stoffene svikter, ber det om narkolepsi og ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Adderall brukes til å behandle disse problemene.  kjop-tramadol-online-i-norge/

Noen ting du må huske før du tar denne medisinen er:

Ta denne medisinen akkurat når den er anbefalt.

Prøv å ikke ta for mye, da det kan påvirke hjertet ditt.

Adderall kommer i en saksstruktur for å garantere at den går inn i kroppen din gradvis. Du bør ikke rive eller åpne. Ved en sjanse for at du gjør det som sådan, vil alle medisinene virke samtidig, noe som ikke passer.

Oppbevar medisinen borte fra fuktighet, lys og varme.

Hvis du er medisin for misbruk, kan du bli avhengig av det. Overvåk dosen din. Garanter for at ingen andre tar det.

Drikk en del vann når du tar denne medisinen.

Adderall er totalt begrenset til hjertepasienter. MAO -hemmere burde ikke være tilgjengelige i kroppen din når du tar denne medisinen. Kroppen din trenger omtrent fjorten dager for å rydde alle hemmere som Marplan, Parnate, Nardil, Azilect, Emsam, etc. En som opplever de medfølgende infeksjonene, bør holde seg borte fra denne medisinen. Har du?

Arteriosklerose, en infeksjon fremstilt av størkne blodtilførselsveier.

Hypertensjon

Overaktiv skjoldbruskkjertel

Glaukom

I tilfelle du tar det, vil det føre til uventet passering. I tillegg burde en som har en fortid fylt med kronisk narkotikabruk, holde seg borte fra denne medisinen. Langtidsbruk av denne medisinen burde være utelukket, spesielt for barn. Dette kan påvirke utviklingen av ungdommene. På samme måte bør mor ikke ta under graviditet. Det vil påvirke det ufødte barnet, og det kan forårsake tidlig fødsel, lav fødselsvekt, etc. Det er fullstendig begrenset for barm å ta vare på mødre med den begrunnelse at adderall kan gå gjennom brystmelk.

Hvis du ikke glemmer å ta medisinen, hopper du bare over den. Prøv å ikke ta ekstra for å gjøre opp for det som enkeltpersoner regelmessig gjør. Uansett, glut i tilfelle adderall er dødelig.

Til tross for at du tar denne medisinen med disse nøye trinnene, kan det forårsake tilfeldige effekter som hver medisin gjør. Uansett er effekten mer forankret enn andre som inkluderer:

Raske, bankende eller skjeve pulser

Føler meg uskarp, mørklagt

Utvidet puls

Ekstrem cerebral smerte

Skjult syn

Ubehag konsentrerer seg

Brystpinen

Dødelighet

Skjelv

Fretfulness

Fantasier

Motorspasmer (muskelrykk)

Cerebral smerte eller discombobulation

Hvileproblemer (en søvnforstyrrelse)

Tørr munn eller et ubehagelig ønske om munnen din

Løs tarm, blokkering

Tap av sult, vektreduksjon; eller

Tap av interesse for sex, svakhet

Generelt, ikke ta denne medisinen bortsett fra hvis det er kommando.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.