May 20, 2022 1:39 am

VAD JAG ÖNSKAR MIG I JULKLAPP OCH GOD JUL! ✨

Hej! Jag önskar mig såklart inte        https://rap.nu/            så mycket i julklapp, förutom snällt barn, guy, katt och hund, massa god mat och vin, vit snö, Corona-fritt 2021, kärlek until alla och fred på jorden förstås. MEN! Vem kan motstå en önskelista? Inte jag iallafall, det blir a hundred% klick när någon lägger upp. Så här kommer årets!

1. Skymtande längst bak i bilden på Marie-Louise Sjögrens soffbord står en handblåst vattenkaraff av Birgitta Watz. Får jag den av tomten blir jag mycket happy.

2. Varma ullstrumpor från Arket (reklamlänk thru Apprl) som gärna får korva sig i loafersen nästa år.

ANNONS
3. L:a Brukets oooteroliga doftljus Coriander (reklamlänk via Apprl) som doftar exakt så som jag vill att min hem ska dofta. Varmt, mysigt, rent och krispigt.

4. Shepherds pall Frida klädd i lammull är det perfekta lilla sideboardet until en soffa eller fotpall. Den skulle jag gärna få i julklapp.

5. Jag älskar ju alla sorters gröna växter och är nu sugen på att få ta hand om en riktigt gammalt, knotigt bonsaiträd! Helst stort och med massa karaktär.

6. På Plan:1 finns det lurviga lammskinnskuddar (anar jag en besatthet?) som jag gärna skulle ha i soffan och slumra in i.

 

ANNONS
7. På första plats på önskelistan som håller i sig enda till februari när jag fyller år är keramik av Birgitta Watz. En tallrik, en liten skål, något i hennes otroliga celadonglasyr.

8. Jag har druckit massa te här hemma det senaste och brukar ofta falla för svarta rökiga teer med mjölk i. Men något örtigt grönt känns mer vårigt och därför önskar jag mig Rosendals egenblandade örtte.

Nine. Min godaste handtvål som kommer passa perfekt när det nya året kommer är Byredos våriga Tulipmania (reklamlänk through Apprl) som doftar exakt som årets första tulpaner. Grönt, krispigt, gnissligt, klorofylligt och blommigt.

10. Nu finns inte dessa ekollon längre i produktion hos Svenskt Tenn guys kanske simply därför jag grämer mig att jag aldrig slog until på ett. De är så himla fina. Så det blir att hålla utkik på Tradera and so forth och säg gärna until om ni ser ett så vill jag gärna köpa!

På samma tema gjorde Malin Rudén ett så himla gulligt inlägg där hon gjorde tre önskelistor till sina vänner, där läsarna fick gissa vilka de var until. Kanske var jag en av vännerna, kika här!

ANNONS
Och vet ni vad? Nu går jag på jullov! Imorgon börjar ett nästan tre veckor långt lov för oss här hemma. Jag har dock summary fått tillbaka Elsas Husdröm från min redaktör så jag ska sitta och pilla med den underneath lovet, dock bara en mysig syssla om ni frågar mig. Men förutom det blir det valpgos, jul och nyårsfirande och kanske lite snö! Jag kommer fortsätta att blogga, guys går ner until ett inlägg om dagen. Längtar efter att få duka, ställa ut julbuketter, bädda rent i sängarna, dekorera det gamla skåpet med granris, hämta julmaten, baka en Victoria sponge cake, rimma på julklapparna, dricka glögg, titta på julfilm tillsammans och fira jul! Ha en underbar jul nu allesammans, puss! 💖

EN SUMMERING

hyperlink to bloggportalen.Se
Follow my weblog with Bloglovin
12 KOMMENTARER

 

 

 

 

 

 

 

 

353
ANNONS
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Veckans utvalda shoppingtips

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.