May 19, 2022 6:53 pm

Medicinsk Hudvård Stockholm

Medicinsk hudvård är resultatinriktade            https://lhsrichardson.weebly.com/              behandlingar som är effektiva vid många olika typer av hudproblem, vanliga problem som behandlas med medicinsk hudvård är zits och acneärr, pigment- och solfläckar, grov hy och förstorade porer. Men medicinsk hudvård kan även för att föryngra huden och ge den en rejäl increase av kollagen vilket ger huden mer spänst och lyster. Behandlingar med syra kan anpassas efter just dina behov och önskemål tack vare sina specifika egenskaper beroende på molekylstorlek, PH-värde och sammansättning. Detta gör att guy kan behandla både torr, fet eller obalanserad hud – det är helt enkelt en hudvård som anpassas efter dig!

Vi på ShapeBy skräddarsyr alla våra behandlingar efter simply ditt individuella behov och önskemål för att kunna erbjuda dig de mest resultatinriktade behandlingarna. Så oavsett om du har kämpat med hudproblem länge, eller om du vill ge ditt ansikte ett lyft och se yngre ut, kan medicinsk hudvård vara något för dig. Kom förbi vår klinik för medicinsk hudvård i Stockholm så hjälper vi dig att bli den bästa versionen av dig själv.

Medicinsk Hudvård Stockholm
Medicinsk Hudvård – Våra behandlingar

På vår klinik för medicinsk hudvård i Stockholm erbjuder vi våra kunder allt från fillerbehandlingar, behandlingar med neurotoxiner (botox) och medicinsk hudvård. Här presenterar vi några av våra behandlingar inom medicinsk hudvård:

Vad är kemisk peeling?
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där aktiva ingredienser appliceras på huden i syfte att föryngra och förbättra. Behandlingen används bland annat för solskadad och åldrande hud och är effektiv mot acneärr, rynkor och linjer. Tack vare att man kan anpassa syran efter patientens behov är en kemisk peeling även effektiv mot torr hud som känns livlös, eller obalanserad och fet hy.

Under en behandling med kemisk peeling appliceras en speciellt anpassad syra som avlägsnar hudens yttersta cellager. Detta stimulerar huden till att både bilda nya hudceller samt öka produktionen av kollagen. Resultatet blir en föryngrad hy som direkt efter behandlingen känns fräschare och har en ökad lyster.

Gå until →

Dermapen four (Microneedling) och kemisk peeling – för ökad spänst och lyster
Vi på ShapeBy erbjuder en unik behandlingskombination av Dermapen och kemisk peeling. Dermapen 4 är ett verktyg som med sexton små nålar skapar mikrokanaler i huden som används för att slussa ner individanpassade serum. Behandlingen boostar hudens egen produktion av kollagen vilket ger huden mer elasticitet. Skapandet av mikrokanaler förminskar även hudens porer och förfinar linjer och rynkor, och till sist stimuleras huden med en kraftfull effekt av serumet. Kombinationen av Dermapen och kemisk peeling ger alltså dubbelt upp i effekt!

Till alla våra behandlingar med Dermapen ingår en complete ansiktsanalys, skräddarsytt serum och en komplett behandling av hela ansiktet. Vi erbjuder även rabatt om du köper flera behandlingar, och självklart kan du även lägga till en utökad behandling av hals och dekolletage.

Tips! I vår guide ”10 saker du måste tänka på innan en Dermapen behandling” svarar vi på de vanligaste, och viktigaste, frågorna om en behandling med Dermapen. Du hittar den här.

Gå until →

PRP med Dermapen – Vampyrmetoden
Denna metod är, trots det läskiga namnet, en välbeprövad behandlingsmetod som länge använts inom sjukvården. Genom ett blodprov tar man tillvara på hudens egna näringsrika plasma; detta används sedan som serum i kombination med Dermapen. Vi har valt att kombinera PRP metoden med Dermapen istället för vanliga injektionen då Dermapen skapar tätare och mer jämnt fördelade kanaler att slussa ner plasman igenom. PRP-behandlingen drar då även nyttan av resultaten från en traditionell behandling med Dermapen.

En PRP behandling med Dermapen är en shape av medicinsk hudvård som fungerar på alla sorters hudtyper och hudtillstånd. Några av de vanligaste behandlingarna är mot slapp, åldrad och solskadad hud, ojämn hud med djupa ärr, mot pigmenteringar och ojämna hudtoner samt för att ge huden new york lyster.

Gå till →

TCA Peeling
TCA Peeling är en kraftig behandling inom medicinsk hudvård där TCA syra (triklorättsyra) gör att huden i ansiktet flagar och new york, fräsch hud kommer fram. En TCA behandling lämpar sig bäst för tjockare, grov- eller storporig och åldrande hud samt hud med mycket pigmentförändringar. En behandling med TCA ges oftast i kur på ca three behandlingar. Resultatet är en jämnare och smidigare hud med ökad lyster.

Gå till →

Medicinsk Hudvård Stockholm ShapeBy
Känn dig trygg med din klinik för Medicinsk hudvård

Namnet until trots så garanterar inte utövare av medicinsk hudvård att utbildad vårdpersonal finns på plats på kliniken. Vi rekommenderar alltid att man väljer en klinik där utbildad läkare finns på plats, detta ifall att en allergisk reaktion skulle uppstå under en behandling. En allergisk reaktion kan i värsta fall leda till andningsstopp, och i sådana fall är det endast läkare som kan skriva ut preparat mot detta.

Det är alltid viktigt att du som kund känner dig trygg med den klinik du valt. Läs igenom recensioner på net och sociala medier, titta på för och efterbilder och undersök behandlarens kvalifikationer innan du bokar en tid. För att du ska få en bra, resultatinriktad behandling!

Medicinsk Hudvård Stockholm Team
Varmt välkommen until ShapeBy – Din klinik för Medicinsk Hudvård i Stockholm

Vi arbetar för att driva den estetiska branschen framåt genom att öka kvaliteten, förbättra resultaten och förhöja din upplevelse. Vi välkomnar patienter från hela världen, oavsett vem du är och vad du gör. Välkommen until ShapeBy – din klinik för Medicinsk Hudvård i Stockholm.

VANLIGA FRÅGOR
BOKA TID
Några av våra Google Omdömen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ShapeBy

Startsida
Priser
Nyheter
Före- och efterbilder
ShapeBy Foundation
Om oss
Kontakt
Personuppgiftspolicy
Behandlingar

Filler & injektioner
Neurotoxiner
Medicinsk hudvård
Laser
Våra guider

10 saker att tänka på innan en läppförstoring
10 saker att tänka på innan en Dermapen behandling
10 saker att tänka på innan en hårborttagning med laser
10 saker att tänka på innan en rynkbehandling
Nyheter

Vikten av exfoliering
eight myter om injektionsbehandlingar
Hög tid för hårborttagning
Kort om retinolens fantastiska påverkan på huden
Kontakt

ShapeBy Sweden AB
Sturegatan 31
114 36 Stockholm

08 20 ninety two 55
data@shapeby.Com
Följ oss

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.