May 22, 2022 8:08 am

Fönsterputsning Malmö

Så går det until   https://yellowpage.nu/
Fyll i vårt kontaktformulär med ditt postnummer                      för att få en prisuppskattning. I prisuppskattningsverktyget kan du ange:

Hur många fönster som ska putsas
Vilken typ av fönster som ska putsas (två sidor, fyra sidor, intercourse sidor eller överhängda fönster)
Om fönstren har spröjs eller inte
Har du några speciella krav eller frågor så är det bara att höra av dig till oss via mejl eller telefon until oss på Homemaid i Malmö. Därefter får du det uppskattade priset på en fönsterputsning i Malmö samt kan lämna dina uppgifter för en bokningsförfrågan.

Vilka typer av fönsterputsningstjänster finns det?
Boka fönsterputsning vid behov
För dig som känner att det vore skönt att kunna vara ute och njuta av vårsolen istället för att putsa fönster är denna tjänsten den perfekta lösningen. Du bedömer själv när det är dags, kontaktar oss och bokar en tid.

Abonnemangsputs
Om du vill slippa att tänka på det där med fönsterputs är ett abonnemang den bästa lösningen. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas och planerar tillfällen i samråd med dig, därefter kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Fönsterputs hos privatpersoner
Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner – i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.

Fönsterputs hos företag
HomeMaids fönsterputsare i Malmö har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar until konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas.

Hur ofta och när bör jag beställa fönsterputs?
Vi rekommenderar att fönster putsas minst två gånger according to år. Bra tillfällen brukar vara efter att kommunen sopat gatorna på våren och innan det blir minusgrader på hösten. Tänk dock på att kring dessa tider så kan det blir svårt att hitta en lucka, så var ute i god tid.

Hör av dig until oss via mejl, telefon eller kontaktformuläret på sidan så berättar vi gärna mer.

Områden i Malmö där vi erbjuder fönsterputs
Vi erbjuder fönsterputs i Malmö med omnejd, bland annat:

Svedala
Löddeköping
Staffanstorp
Lomma
Vellinge
Pris för fönsterputsning i Malmö
Kostnaden för fönsterputs varierar på var i Malmö som du befinner dig, vilken typ av fönster det rör sig om, och hur många fönster som skall putsas. För att få en korrekt prisuppfattning är det därför bäst att fylla i formuläret nedan och få ett ungefärligt pris av kostnaden direkt.

Vanliga frågor och svar
Går det abonnera på fönsterputsning?
Självklart. Många av våra kunder har en eller två fönsterputsningar inbokade på årsbasis, vanligtvis vår och höst. För de flesta privatbostäder räcker det gott och väl. Fönsterputsning kan också med fördel bokas i samband med en storstädning eller hemstädning.

Under vilken tid på dagen sker fönsterputsning?
Normalt sett putsar vi below ordinarie arbetstid på vardagar guys vid behov kan vi självklart tillgodose andra behov också.

Vad händer om det regnar eller är kallt vid tillfället?
Normalt sett är lättare regn inget större hassle guys riklig nederbörd, inte minst i kombination med blåst, kan innebära att vi behöver boka om till ett annat tillfälle. Det går i regel bra att putsa ner till ungefär -10 grader utan att det påverkar resultat men läge och typ av fönster kan inverka på detta.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.