May 22, 2022 8:31 am

COPYRIGHT 2021, Sono Sverige AB Skapad , med reservationer för förändringar i pris och lagerstatus.

7.995,- Ex. Moms Köp Ex. Moms /            https://bereader.se/                Ink. Moms Leveranstid Maxhastighet Min hastighet Storlek ihopvikt Storlek uppvikt Gångyta Nettovikt Höjd på gångyta Max belastning 6,0 km/h 0,five km/h 822 x 547 x 129 mm 1432 x 547 x 129 mm 1200 x 415 mm 28 kg ca 6 cm one hundred kg Artikelnummer Manuellt och Automatiskt läge WalkingPad har två olika träningslägen M (manuellt läge), och A (automatiskt läge). Nybörjare rekommenderas att använda ärrkontrollen i Manuellt läge. Mer erfarna användare kan träna med hastighetsanpassningssystemet på (läge A), som känner av användarens önskade takt och anpassar bandets hastighet därefter helt automatiskt. Speciella trycksensorer anpassar bandhastigheten efter fotnedslagen, vilket gör att du kan promenera som du vill med händerna fria until annat. Gå bekvämt och säkert På WalkingPad går du säkert på en elastisk och ädrande gångbana, skonsam för knän och leder, med bra grepp underneath skorna. Bli föregångare på jobbet med promenadbandet WalkingPad Gående på det specialutvecklade promenadbandet WalkingPad kan du däremot hålla dig frisk och i shape samtidigt som du arbetar. Lätt motion kan dessutom fungera avstressande. Att gå medan du arbetar ger alltså inte bara bättre kondition utan gör dig mer avslappnad, mer fokuserad på arbetet du håller på med och förbättrar samtidigt hälsan. Du behöver inte ens bli svettig för att gåendet ska göra nytta. Stillasittandet är konstaterat farligt för hälsan och bidrar until hjärt- och kärlsjukdomar, insulinintolerans och diabetes, tarmproblem, prostatabesvär, pressure, nedstämdhet och depressioner. Undvik det farliga stillasittandet och variera med att gå på WalkingPad när du arbetar.

3 WalkingPad app logoladda ner appen WalkingPad until din telefon från Google Play eller App Store för att följa din träning. WalkingPad promenadband Promenadbandets hastighet kan styras med medföljande trådlös kontroll eller helt automatiskt thru sensorer i gåbandet som känner av din önskade takt beroende på hur du går. Specifikationer Motoreffekt: 746 W Nettovikt: 28 kg Gångyta: 1200 x 415 mm Storlek ihopvikt: 822 x 547 x 129mm Storlek utvecklad: 1432 x 547 x 129mm Höjd på gångyta: c:a 6 cm Maxhastighet: 6,0 km/h Minhastighet: 0,five km/h Max belastning: 100 kg WalkingPad lätt att transportera och flytta runt Enkel, estetiskt tilltalande present day layout som passar i de flesta miljöer WalkingPads unika produktdesign bryter helt med den traditionella stålramskonstruktionen och visar dessutom upp en fräsch, unik och helt new york appearance. Frontpanel med metallfinish och sandblästrad matt yta på chassit. WalkingPads moderna layout och smarta konstruktion gör att den passar i de flesta hem och på olika typer av arbetsplatser. Mirage LED ljus WalkingPad bygger på en ren och minimalistisk layout. En LEDskärm ligger inbäddad bakom ABS-panelens yta. När WalkingPad är avstängd är panelen helt clean, som ändras till kristallklart glödande ljus när WalkingPad sätts igång. Lätt, tunn och strong konstruktion Chassit är tillverkat av en aluminiumlegering, vilket gör det lätt och slitstarkt. WalkingPad är en ultratunn och kompakt tystgående maskin med maximal säkerhet för dig i åtanke. Profilen, bara 5,7 cm hög, gör risken att snubbla när man kliver upp på bandet och risken att ramla av mycket låg. Utrymmessnål och tyst WalkingPads kompakta layout kräver ytterst lite golvutrymme och det ljud som hörs från maskinen är obefintligt. Genom den unika och patenterade lösningen för att vika ihop maskinen

four minskas nödvändigt förvaringsutrymme until hälften ihopvikt är 0,5 m² ledig yta allt som krävs. Lätt att ta fram och lätt att stoppa undan. Lätt att flytta runt och transportera Två hjul på undersidan och den låga vikten gör det lätt att flytta runt WalkingPad efter önskemål. Manuellt och Automatiskt läge WalkingPad har två olika träningslägen M (manuellt läge), och A (automatiskt läge). Nybörjare rekommenderas att använda ärrkontrollen i Manuellt läge. Mer erfarna användare kan träna med hastighetsanpassningssystemet på (läge A), som känner av användarens önskade takt och anpassar bandets hastighet därefter helt automatiskt. Speciella trycksensorer anpassar bandhastigheten efter fotnedslagen, vilket gör att du kan promenera som du vill med händerna fria until annat. Gå bekvämt och säkert På WalkingPad går du säkert på en elastisk och ädrande gångbana, skonsam för knän och leder, med bra grepp beneath skorna. Bli en föregångare för hälsan på jobbet med promenadbandet WalkingPad Sjukskrivningar och ohälsa är idag ett stort samhällsproblem. Stillasittandet är en av de största riskfaktorerna för folkhälsan och bidrar until hjärt- och kärlsjukdomar, insulinintolerans och diabetes, tarmproblem, prostatabesvär, strain, nedstämdhet och depressioner. Med det för kontorsarbete och hemmabruk specialutvecklade promenadbandet WalkingPad kan du hålla dig frisk och i shape samtidigt som du arbetar eller gör annat och behöver inte vara bunden until det farliga stillasittandet. WalkingPad är ett gåband som lätt passar in underneath ditt höj- och sänkbara skrivbord. WalkingPad är unikt jämfört med andra gåband på så sätt att det kan vikas ihop till halva storleken och skjutas in underneath arbetsbordet när det inte används. Att promenera på WalkingPad samtidigt som du utför datorrelaterade arbetsuppgifter kräver endast kort inlärning du vänjer dig snabbt. Du kan öka och minska hastigheten med samtidig tydlig visning i km/h. En takt på 1 four km/h är för de flesta en surest nivå som håller blodcirkulationen och ämnesomsättningen igång, samtidigt som tillräckligt med energi kan riktas mot arbetsuppgifterna. Maximal hastighet är 6 km/h. Bandet är tystgående och har en stark motor, allt för att klara av låg fart underneath lång användningstid i kontorsmiljö. Ingen kan dock promenera helt ljudlöst. Ju snabbare man promenerar desto mer ljud genereras. För de allra flesta innebär en promenad på uppemot 4 km/h inte en störning för omgivningen och promenerandet hörs inte då guy pratar i telefon. Att gå ned i vikt behöver nödvändigtvis inte vara den enda anledningen att byta kontorsstolen mot ett promenadband. Den största vinsten är att minska stillasittandet. Risken för most cancers, stroke, hjärt/-kärlsjukdomar and so on. Minskar drastiskt när du promenerar på gåband. Ändå är just viktnedgång en huvudanledning för många att använda WalkingPad. Studier har visat att man genom att promenera två timmar om dagen kan gå ner många kg på ett år! Du själv avgör hur mycket och hur fortress du vill gå ner i vikt. Ju mer du går per dag, desto mer fett försvinner från din kropp så länge du inte kompenserar genom att äta mer. De flesta promenerar på WalkingPad allt mellan 2 km until 25 km om dagen. Vissa går alltså ner mer än ett kilo i veckan när de arbetar bara av att använda gåbandet!

Five Vanliga frågor om WalkingPad: Kan jag flytta på gåbandet? Dra ur kontakten och vik ihop. Rulla gåbandet på hjulen. Störs inte mina kollegor av ljudet? Att gå på promenadband kan inte ske ljudlöst, guys upp till 3,2 km/h (lämplig promenadtakt för att samtidigt arbeta och hålla igång cirkulationen) har guy uppmätt c:a 50 db på 1 m avstånd. Det är vad guy anser som normalt kontorsbrus. Ju snabbare du går desto högre ljud. Genom att ställa bandet på en matta och genom att använda sig av t.Ex. Golvskärmar kan ljudet dämpas ytterligare. Går det verkligen att arbeta samtidigt som man går? Det krävs oftast inte mer än minuter första gången tills guy vänjer sig. Sedan fungerar det mesta bra. Egenskaper som t.Ex. Kreativitet och viss problemlösning fungerar oftast bättre under fysisk aktivitet. Även uppgifter som att hantera mail och prata i telefon går utmärkt. Särskilt precisionskrävande uppgifter och för vissa individer särskilt komplexa uppgifter kan lösas bäst vid ett bekvämt sittande, men nobelpristagaren i ekonomi går ofta på sitt promenadband då han arbetar vid sitt skrivbord. Om du tar en kaffekopp eller ska skriva något kort för hand med penna kan du ställa dig på de båda sidorna vid sidan av bandet, medan bandet går för att inte spilla eller slinta med pennan. Många klara även dessa aktiviteter galant då de går. Kan jag använda mitt vanliga skrivbord? Du behöver ett skrivbord som går att höja c:a 6 cm högre än den höjd du behöver för stående arbete idag. Behöver du t.Ex. 107 cm i dag så behöver ditt bord gå att höja until 113 cm. Kontakta Sonos kundtjänst om du vill få ett specialerbjudande på ett höj- och sänkbart elstativ som höjer skivan tillräckligt. Skriv då Erbjudande elstativ WalkingPad i ämnesraden. Nedladdningar Ladda ner produktblad

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.